Meest gestelde vragen 

Kwaliteit van het karton
U kunt kiezen uit een witte of bruine kwaliteit aan de buitenzijde van de dozen. Ook dozen die wit zijn aan zowel de binnen- als buitenkant zijn beschikbaar. Deze kunt u zelf berekenen, zie 'dozen bestellen' in het menu.

Dozen laten bedrukken
Uw vouwdozen laten bedrukken met een logo of tekst? Dat kan allemaal. Een bedrukte doos geeft een professionele indruk! Uw kartonnen dozen worden bedrukt aan scherpe prijzen. Dit is ook mogelijk bij kleine series (bijv. 50 of 100 stuks).

Betaling via Mr. Cash of factuur
Betalen doet u eenvoudig electronisch via Mr. Cash en anders via een vooruitbetalingsfactuur. 

Leveringen
Doosopmaat.be kan niet op voorhand doorgeven wanneer de goederen worden geleverd.
Een exacte dag en uur afspreken is voor levering niet mogelijk. Leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 8.00h en 17.00h

Wat zijn de leveringskosten
In zowel Vlaanderen als Wallonië komen wij franco leveren. We zullen dus geen extra leveringskosten in rekening brengen. 

Handvat in uw dozen 
Uw dozen van handvatten voorzien? Bij vouwdozen is dit mogelijk. Geef het aan in onze dozencalculator.  
De meerprijs is gering. 

Wat is de levertijd
De levertijd is doorgaans 5 werkdagen tot 10 werkdagen. Afhankelijk van het gekozen product. 
Wanneer u haast heeft kunnen we vaak sneller leveren. 

Modellen
Staaldozen op maat leveren is vrij kostelijk.(25 euro per stuk).
Mocht u een staaldoos willen bestellen dan kunt u dat via de email aanvragen. Geef duidelijk uw leveradres en BTW nummer op en vermeld het gewenste formaat en de kartonkwaliteit.

Geleverde aantallen
Wij streven ernaar om uw gevraagde aantal zo goed mogelijk te respecteren. Het werkelijk geleverde aantal zal in rekening worden gebracht.

Meer informatie over vouwdozen en postdozen
Wanneer u meer wilt weten over vouwdozen op maat ga dan naar www.doosopmaat.nl en www.kartonnendozenopmaat.nl  Hier staat ook meer info over het bedrijf achter Doosopmaat.be.